12.2 C
Blanes
Estany de Can Sabata

Els veïns fan una crida perquè els lloretencs s’animin a votar als Pressupostos Participats

Recordem que el termini per votar es tanca el 15 de juny.

Estany de Can Sabata

Darreres Notícies

Un dia més, coneixem algunes de les propostes que es poden votar dins dels Pressupostos Participats, de millora per als barris i zones de Lloret. Avui ens fixem en el barri de Can Sabata, on hi ha dues possibilitats: instal•lar un parc infantil inclusiu i col•locar una font a l’estany. L’altra passa per fer accessible el passatge que hi ha al davant del centre cívic.

Passem al Rieral. Aquí els projectes són quatre: col•locar llum de tecnologia LED al barri, que gasta poc; instal•lar un circuit de salut a la font de la Kaikuta, encerclar el biciparc amb una tanca o bé condicionar el carril per a bicicletes.

Parlem ara de la zona centre, que inclou Monterrey, Roca Grossa, Turó de Lloret, Lloret de Dalt, els Llorers, Sepulcre Romà, Normax, la urbanització Bloch i Puig d’en Pla. En aquesta zona, les propostes consisteixen en col•locar els elements que no deixin aparcar al carrer Joaquim Ruyra i posar la vorera que manca entre els carrers Maurici Serrahima i Vicens Vives. Una altra és il•luminar la part superior del vial de Puig de Castellet, donar continuïtat a les escales de Rocagrossa o bé condicionar les zones verdes i col•locar mobiliari esportiu a la zona del Monterrey.

Es poden consultar aquestes i la resta de propostes –n’hi ha fins a 40- al web de l’Ajuntament. Recordem que el termini s’allarga fins el 15 de juny. Dos veïns, l’Anna Carmona i en Francesc Fors, animen a tothom a votar als pressupostos participats. 

Les votacions dels Pressupostos Participats es poden efectuar de dues maneres. En línia, al web de l’Ajuntament o des de l’aplicació Lloret Smart. O bé, de forma presencial a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l’Ajuntament, en horari de matí, de 10 a dues, o al Centre Cívic del Rieral, al matí i a la tarda.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist