8.3 C
Lloret de Mar

‘La vida en llamas’, nominat als Goya, es veurà a Lloret per primer cop a Catalunya

Serà aquest dissabte, a les vuit del vespre, al teatre municipal. L'entrada és gratuïta, però es demana un donatiu per finançar l'Associació de Defensa Forestal.

Cartell del documental
Cartell del documental

Darreres Notícies

El documental La vida en llamas, nominat als Goya 2016, es projectarà aquest dissabte a Lloret. Serà l’estrena de la producció a Catalunya i servirà per commemorar el 20è aniversari de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Lloret. I és que la producció narra el dia a dia de les agrupacions de defensa forestal i les brigades de reforç en incendis forestals. Ho ha explicat el president de l’ADF de Lloret, Jordi Martínez.

La pel•lícula es projectarà a la vila aquest dissabte gràcies a la intermediació del productor de cinema lloretenc Isidor Llorca. Segons Martínez, el projector del teatre, que considera que és el millor de les comarques gironines, permet emetre el documental amb una qualitat excel•lent.

L’entrada a la projecció serà gratuïta, tot i que es demanarà al públic que faci un donatiu per finançar l’entitat, ja que viu gràcies a les subvencions. En aquest sentit, cal remarcar que la vintena de membres de l’agrupació són voluntaris, deu dels quals compten amb el carnet groc, que acredita que han rebut formació per la lluita contra els incendis forestals. Martínez lamenta que no poden rebre més voluntaris per manca de recursos econòmics, tot i que de mica en mica l’entitat va creixent.

Ara mateix, l’ADF compta amb un camió, amb dos vehicles lleugers i amb una retroexcavadora. De fet, la projecció es complementarà amb l’exposició del material de l’entitat lloretenca.

Qui vulgui apropar-se a aquesta entitat altruista pot fer-ho aquest dissabte, assistint a la projecció del documental La vida en llamas. Serà a partir de les vuit del vespre, al teatre municipal.

spot_img

El + Vist