11.4 C
Lloret de Mar
Water Mountain

El Water World ja ha obert portes amb millores tecnològiques com Wifi gratuït a tot el parc

També atén els usuaris per WhatsApp, al número 630 04 32 29. Ha obert portes aquest dilluns i estarà en funcionament al llarg de l’estiu, fins el 17 de setembre.

Water Mountain

Darreres Notícies

El Water World ja ha obert portes en una temporada que ve marcada per les millores tecnològiques. Les novetats d’aquest 2017 són que els clients tindran Wifi gratuït en tot el parc i que seran atesos també a través del servei de WhatsApp, al número 630 04 32 29. A més, es milloren els controls d’accés al recinte, tal com ha explicat el director, Julià López-Arenas.

El Water World, que té una extensió de 140.000 metres quadrats i 26 atraccions en funcionament, es va inaugurar fa més de 30 anys, el 1985. Atrau públic juvenil i familiar, sobretot turistes estrangers, tot i que cada cop compta amb més visitants de proximitat.

Water Mountain és considerada una de les atraccions aquàtiques més importants d’Europa i, a més, l’any passat el portal Tripadvisor va posicionar el Water World com un dels millors parcs aquàtics de l’Estat espanyol. Ha obert portes aquest dilluns i estarà en funcionament al llarg de l’estiu, fins el 17 de setembre.

spot_img

El + Vist