24.8 C
Lloret de Mar
Una neteja anterior de Xatrac

Xatrac organitza una neteja de l’entorn marí, rocós i boscós, aquest diumenge

Marc Martín, de Xatrac, explica que la iniciativa pretén netejar l'entorn, però també conscienciar la ciutadania. 

Una neteja anterior de Xatrac

Darreres Notícies

Xatrac organitza aquest diumenge una neteja del litoral de Fenals. L’entitat, que treballa per la bona gestió del medi ambient, se suma, d’aquesta manera, a la Setmana de la Natura. La campanya va començar el 26 de maig i acaba el 5 de juny.

Marc Martín, de Xatrac, explica que la iniciativa pretén netejar l’entorn, però també conscienciar la ciutadania. Tothom pot participar a la neteja, des dels més petits fins als més grans. Entre tots els assistents es faran tres grups per netejar el fons marí, els boscos i la zona de roques. Per a la neteja del fons marí es comptarà amb l’ajuda de caiacs. Si algú vol que n’hi deixin un, ha de contactar amb [email protected]

Marc Martín assegura que les últimes setmanes han trobat moltes deixalles de tot tipus pels entorns de la Casa del Mar, on es farà la neteja. El que més els preocupa és el plàstic.

En la jornada de neteja que Xatrac va fer l’any passat, que va comptar amb una quarantena de voluntaris, es van recollir vuit bosses d’escombraries, el motor d’una embarcació i una safata plena de ferros. La d’aquest 2018 arriba aquest diumenge, a partir de dos quarts de deu del matí, a la Casa del Mar, situada a la punta Garbí de la platja de Fenals.

Amb motiu de la Setmana de la Natura s’organitzen més de 300 activitats arreu de Catalunya al llarg de deu dies, encaminades a la cura del medi ambient.

spot_img

El + Vist