19.2 C
Lloret de Mar
Cartell de la Marató de TV3 2015

Una xerrada sobre l’obesitat i la diabetis, la primera activitat a Lloret sobre la Marató

Serà a la farmàcia Imma Espinet, aquest divendres a partir de les 6 de la tarda,

Cartell de la Marató de TV3 2015

Darreres Notícies

Avui es duu a terme a Lloret de Mar la primera activitat dedicada a la Marató de TV3. Serà a la farmàcia Imma Espinet, en què a partir de les 6 de la tarda s’oferirà una xerrada sobre diabetis i obesitat, les malalties metabòliques a les quals es dedica enguany la Marató.

La pronunciarà la llicenciada en farmàcia Sheila Barrero. D’una banda, explicarà tot allò que cal saber sobre l’obesitat: “què és, com es calcula, quines en són les causes principals, l’augment dels útlims anys per l’estil de vida que tenim, la importància de seguir una bona dieta i quins hàbits hem de canviar”.

La segona part de la xerrada estarà dedicada a saber coses sobre la diabetis, en què un dels principals factors de risc és l’obesitat. Barrero assenyala que “és una malaltia silenciosa al principi, qui la té hi ha de conviure”. 

La farmàcia Imma Espinet argumenta que duu a terme aquesta xerrada per col•laborar amb la Marató de TV3. I, de pas, posar l’accent en les malalties metabòliques, que cada cop pateix més gent, i que es poden prevenir amb una dieta equilibrada i fent exercici moderat.

La conferència comença a les 6 de la tarda, a la mateixa farmàcia, situada al carrer del Carme.

spot_img

El + Vist