21.8 C
Blanes

12 establiments participaran aquest dissabte a La Passarel·la Lloret.

Amb l’objectiu de potenciar el comerç local, Ajuntament i botiguers organitzen aquest dissabte la primera edició de la Passarel·la Lloret. Serà una desfilada amb models d’una escola de Girona, que lluiran les propostes, tant de vestir, com d’esport, de 12 establiments de la vila. La passarel·la promet ser tot un espectacle, carregat de llum, color […]

Darreres Notícies

Amb l’objectiu de potenciar el comerç local, Ajuntament i botiguers organitzen aquest dissabte la primera edició de la Passarel·la Lloret. Serà una desfilada amb models d’una escola de Girona, que lluiran les propostes, tant de vestir, com d’esport, de 12 establiments de la vila. La passarel·la promet ser tot un espectacle, carregat de llum, color i molt de ritme.

 

circo de las estrellas

Les models desfilaran a la plaça de la vila, a partir de les 10 de la nit. La passarel·la tindrà forma de lletra T i la resta de l’espai estarà ocupat per cadires. A darrere, hi haurà unes pantalles de grans dimensions, que permetran seguir l’acte des del passeig o des de les terrasses del voltant. A més, la primera desfilada de moda de Lloret serà retransmesa en directe per televisió, cosa que donarà més projecció a l’acte.

 

La idea d’organitzar una desfilada de moda de Lloret fa temps que s’estava gestant. Finalment, s’hi han apuntat 12 botigues, però s’espera que la iniciativa tinguin continuïtat i que, de cara a l’any que, siguin més els establiments participants. De moment, el que es veurà aquest dissabte, és roba per a tots els estils i gustos.

 

La primera Passarel·la Lloret 2006 es farà aquest dissabte, 27 de maig, a la nit, és un acte gratuït, per tant, podem dir que l’èxit està assegurat i que serà una plataforma, una manera més, de donar a conèixer el comerç local.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist