17.2 C
Lloret de Mar

En Bambi cedeix la seva col·lecció de 50.000 fotografies a l’arxiu municipal

L'acte oficial de cessió es farà aquest divendres a les vuit del vespre a l'Ajuntament.

Un àlbum d'en Bambi
Un àlbum d'en Bambi

Darreres Notícies

En Josep Valls i Roca, conegut com a Bambi, cedirà la seva col•lecció de 50.000 fotografies a l’arxiu municipal. Es farà en un acte oficial aquest vespre, a partir de les vuit, a la sala d’actes de l’Ajuntament. L’arxiver municipal, Quim Daban, considera que és una molt bona notícia per al municipi i la seva gent.

servicios profesionales jimenez

En els propers mesos, l’arxiu es dedicarà a organitzar, descriure i digitalitzar les fotografies per poder-les posar a disposició de tothom a través de la pàgina web. Tot i així, en Bambi presenta les 50.000 fotografies classificades per temes; de fet, durant molts anys ha fet exposicions temàtiques coincidint amb la Festa Major de Sant Romà. La varietat és molt gran, ja que són trenta anys dedicats a recopilar fotografies.

Quim Daban creu que és molt interessant comptar amb documents com aquestes fotografies per conèixer el passat i, de retruc, conèixer millor el present. De fet, segons Daban, els lloretencs estan bastant conscienciats sobre la importància de preservar els documents antics de tot tipus.

La cessió de les fotografies d’en Bambi a l’arxiu municipal es farà avui, a les vuit del vespre, a l’Ajuntament, en un acte obert a tothom.

spot_img

El + Vist