14.8 C
Lloret de Mar

Bones sensacions després de la jornada fora del Costa Brava Business Days

Al llarg d'aquest dijous es va fer una sessió de treball a Lloret de Mar amb la cinquantena de participants al congrés. A partir d'avui, una quinzena s'han quedat i la resta visiten altres indrets de la Costa Brava.

Costa Brava Business Days
Costa Brava Business Days

Darreres Notícies

El Costa Brava Business Days entra avui en la segona fase. Ahir es van dur a terme a Lloret les sessions de treball entre els organitzadors d’estades i els representants del territori. Van ser entrevistes cara a cara, de curta durada, per conèixer l’oferta especialitzada en turisme de congressos i esdeveniments.

Aquest divendres s’inicia la segona part del Business Days. Consisteix en els anomenats viatges de familiarització. Se’n fan quatre, arreu de les comarques de Girona, i un dels quals té lloc avui a Lloret. El duen a terme 14 participants, que faran una volta en caiac i coneixeran espais singulars de la destinació, com els jardins de Santa Clotilde i la Cala Gran.

Ahir vam poder entrevistar uns quants participants, alguns dels quals no havien estat mai a Lloret o a la Costa Brava. A l’arxiu adjunt podeu escoltar les valoracions d’Stephanie Richter, d’una empresa alemanya que organitza congressos i esdeveniments per a empreses de tot el món; Montse Miranda, de Cutting Edge Events. L’empresa, amb seus a València i Sant Cugat, munta experiències diferents a les empreses; David Martínez, de Tempo Tourist Services, amb seu a Vilanova i La Geltrú; Anna Castán, directora de l’Hotel Delamar; i Rafael Espejo, de l’hotel Santa Marta.

La 50a de participants del Costa Brava Business Days es van reunir ahir amb representants dels Convention Bureau de Lloret, Girona i Olot, a més dels ajuntaments de Blanes i Roses.

També hi havia membres del sector privat. Per part de la vila, dels hotels Evenia, Rigat, Delamar, Santa Marta, Guitart, Monterrey i del Casino.

spot_img

El + Vist