19.1 C
Lloret de Mar
Costa Brava Business Days

Bones sensacions després de la jornada fora del Costa Brava Business Days

Al llarg d'aquest dijous es va fer una sessió de treball a Lloret de Mar amb la cinquantena de participants al congrés. A partir d'avui, una quinzena s'han quedat i la resta visiten altres indrets de la Costa Brava.

Costa Brava Business Days

Darreres Notícies

El Costa Brava Business Days entra avui en la segona fase. Ahir es van dur a terme a Lloret les sessions de treball entre els organitzadors d’estades i els representants del territori. Van ser entrevistes cara a cara, de curta durada, per conèixer l’oferta especialitzada en turisme de congressos i esdeveniments.

Aquest divendres s’inicia la segona part del Business Days. Consisteix en els anomenats viatges de familiarització. Se’n fan quatre, arreu de les comarques de Girona, i un dels quals té lloc avui a Lloret. El duen a terme 14 participants, que faran una volta en caiac i coneixeran espais singulars de la destinació, com els jardins de Santa Clotilde i la Cala Gran.

Ahir vam poder entrevistar uns quants participants, alguns dels quals no havien estat mai a Lloret o a la Costa Brava. A l’arxiu adjunt podeu escoltar les valoracions d’Stephanie Richter, d’una empresa alemanya que organitza congressos i esdeveniments per a empreses de tot el món; Montse Miranda, de Cutting Edge Events. L’empresa, amb seus a València i Sant Cugat, munta experiències diferents a les empreses; David Martínez, de Tempo Tourist Services, amb seu a Vilanova i La Geltrú; Anna Castán, directora de l’Hotel Delamar; i Rafael Espejo, de l’hotel Santa Marta.

La 50a de participants del Costa Brava Business Days es van reunir ahir amb representants dels Convention Bureau de Lloret, Girona i Olot, a més dels ajuntaments de Blanes i Roses.

També hi havia membres del sector privat. Per part de la vila, dels hotels Evenia, Rigat, Delamar, Santa Marta, Guitart, Monterrey i del Casino.

spot_img

El + Vist