15.2 C
Lloret de Mar

Bones valoracions de l’EIBTM d’aquest any, celebrada aquesta setmana

El gerent de Lloret Turisme, Maurici Carbó, fa una valoració molt bona de l’EIBTM d’aquest any. Es tracta d’una de les fires de turisme de congressos més destacades en l’àmbit internacional, que s’ha dut a terme aquesta setmana a Barcelona. Maurici Carbó ha explicat que és un molt bon aparador perquè els empresaris coneguin organitzadors […]

EIBTM
EIBTM

Darreres Notícies

El gerent de Lloret Turisme, Maurici Carbó, fa una valoració molt bona de l’EIBTM d’aquest any. Es tracta d’una de les fires de turisme de congressos més destacades en l’àmbit internacional, que s’ha dut a terme aquesta setmana a Barcelona.

servicios profesionales jimenez

Maurici Carbó ha explicat que és un molt bon aparador perquè els empresaris coneguin organitzadors d’esdeveniments i els puguin presentar la seva oferta.

Aquest any, el Lloret Convention Bureau (LLCB) ha tingut un mostrador propi dins de la marca del Catalunya Convention Bureau i l’Agència Catalana de Turisme, com havia fet en els inicis. D’aquesta manera, s’ha pogut donar més força a la marca.

Però aquesta no és l’única activitat de promoció recent del LLCB, perquè els representants de l’organisme van ser a Toulouse i Montpellier la setmana passada. I és que el francès és un dels principals mercats per al turisme de congressos a Lloret.

La tardor i la primavera són les èpoques més fortes de turisme de congressos.

spot_img

El + Vist