10 C
Lloret de Mar
Gran Hotel Monterrey

La cadena Guitart s’ha venut l’hotel Monterrey per liquidar el deute

L’operació no ha afectat el centenar d’empleats, que mantenen els seus llocs de treball, ja que una de les condicions era precisament que es mantingués la plantilla en la seva totalitat.

Gran Hotel Monterrey

Darreres Notícies

La cadena hotelera Guitart s’ha venut el Monterrey, un dels pocs hotels de cinc estrelles que hi ha a Lloret de Mar. El director general de Guitart Hotels, Miquel Trapé, ha explicat que l’equipament s’ha venut a un fons d’inversió internacional per sanejar el deute i, d’aquesta manera, la cadena poder-se centrar en la resta dels seus hotels. Reconeix, Trapé, que la decisió ha estat “trista”.

L’operació es va fer efectiva l’1 de setembre i no ha afectat el centenar d’empleats, que mantenen els seus llocs de treball, ja que una de les condicions que posava la presidenta de la cadena, Cristina Cabañas, era precisament que es mantingués la plantilla en la seva totalitat.

Per tant, la venda permet al grup Guitart liquidar el deute hipotecari que tenia l’hotel i iniciar una nova fase de creixement, focalitzada en el turisme familiar i la creació de productes especialitzats, per exemple en turisme esportiu, de salut o de negocis. A més, la cadena vol millorar la qualitat dels seus serveis i augmentar la categoria dels establiments.

Recordem que la cadena Guitart, amb seu a la vila i 60 anys d’història, 8 establiments, de quatre i tres estrelles, repartits entre Lloret, Barcelona i La Cerdanya. 

Guitart Hotels va facturar l’any passat 3,8 milions d’euros, un 5,7% més que al 2014.

Des d’aquest mes de setembre, el titular del Monterrey és un fons d’inversió internacional, tot i que el gestiona la Gestió d’Actius Turístics de Madrid. A part d’això, ha canviat el nom: Gran Hotel Monterrey.

spot_img

El + Vist