7.2 C
Lloret de Mar

Comença la primera edició dels Lloret Games, amb competicions de natació i voleibol

La intenció inicial era fer també competicions d'handbol i futbol sala, però finalment s'ha limitat a dos esports, amb les portes obertes a ampliar-ho en properes edicions.

La competició de natació, aquest matí
La competició de natació, aquest matí

Darreres Notícies

Ja s’ha donat el tret de sortida a la primera edició dels Lloret Games, amb les disciplines del voleibol femení i la natació. Hi participen uns 400 jugadors d’arreu de Catalunya i d’edats diverses, dels vuit als divuit anys. Una bona xifra segons un dels responsables de l’empresa organitzadora, European Sports Dreamers, i director de competició, Luís Pérez, que opina que Lloret és un municipi ideal per organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques.

servicios profesionales jimenez

La intenció inicial era fer també competicions d’handbol i futbol sala, però finalment s’ha limitat a dos esports, amb les portes obertes a ampliar-ho en properes edicions. I és que, segons l’organització, la intenció és que els Lloret Games es consolidin.

La competició compta amb la col·laboració dels clubs locals de natació i voleibol i també de l’Ajuntament. El regidor d’Esports, Joan Bernat, assegura que és una bona oportunitat poder acollir esdeveniments esportius en aquestes dates.

Les competicions de voleibol es disputen al pavelló del Molí, mentre que les de natació es fan a la piscina municipal.

spot_img

El + Vist