18 C
Blanes

Comença la quarta edició del ral·li de cotxes històrics

El Rally Costa Brava Històric ja ha engegat els motors aquest matí a Lloret. Uns 150 equips, arribats d'arreu d'Europa, són a la vila. Avui és el dia que es formalitzen les verificacions tècniques i duen a terme la primera etapa, que acaba a les 4 de la matinada.   Demà dissabte es duu a […]

Darreres Notícies

El Rally Costa Brava Històric ja ha engegat els motors aquest matí a Lloret. Uns 150 equips, arribats d'arreu d'Europa, són a la vila. Avui és el dia que es formalitzen les verificacions tècniques i duen a terme la primera etapa, que acaba a les 4 de la matinada.

 

circo de las estrellas

Demà dissabte es duu a terme la segona etapa, que comença a les dues de la tarda i també acaba de matinada. I diumenge és el dia de la tercera i darrera etapa, prevista de les 10 del matí a 2 quarts d'una del migdia. Aquesta última fase serà la més vistosa per al públic, ja que són trams urbans. Inclouen dos eslaloms, un a l'aparcament de la sardana i l'altre al Water World, i un tram urbà a Fenals.

 

Els premis s'entreguen diumenge, a dos quarts de 3 de la tarda, al pavelló municipal. Recordem que estem parlant d'un ral·li de regularitat. Els cotxes són antics, tenen un mínim de 25 anys, i el que és més important és acabar cada una de les etapes de la competició. Un dels equips que hi participa és el que lidera Víctor Sagi, tot un expert en ral·lis històrics. Ha competit en el Costa Brava i en el de Montecarlo, considerat el millor d'Europa.

 

Per a ell, la diferència és mínima: “el de Lloret està a l’alçada del Ral·li de Montecarlo. L’única diferència és que els trams solen estar plens de neu. Aquesta dificultat afegida és un al·licient per la competició”. Víctor Sagi augura un gran futur al Rally Costa Brava Històric, que enguany arriba a la quarta edició. En aquesta ocasió, el pilot hi concursa amb un cotxe de la marxa Porsche de l'any 1968.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist