27.2 C
Lloret de Mar
Piscina municipal

Conveni entre Educació, Piscina municipal i escoles perquè els alumnes aprenguin a nedar

A partir d’aquest curs, els alumnes de primer i segon de primària de Lloret aprendran a nedar a la classe d’Educació Física. A través del Pla Educatiu d’Entorn, l’Ajuntament posa a disposició de les escoles la piscina municipal perquè, en horari lectiu, puguin fer-hi classe. El regidor d’Educació, Ignasi Riera, argumenta que en un municipi […]

Piscina municipal

Darreres Notícies

A partir d’aquest curs, els alumnes de primer i segon de primària de Lloret aprendran a nedar a la classe d’Educació Física. A través del Pla Educatiu d’Entorn, l’Ajuntament posa a disposició de les escoles la piscina municipal perquè, en horari lectiu, puguin fer-hi classe.

El regidor d’Educació, Ignasi Riera, argumenta que en un municipi amb mar com és el cas de Lloret és imprescindible que els veïns aprenguin a nedar des de ben petits.

La idea és que els mestres d’Educació Física del primer cicle de primària programin fer natació durant un trimestre. El director de l’escola Esteve Carles, Josep Bantí, troba molt interessant la iniciativa.

Cada curs, l’Ajuntament atorga 500 euros a la Interampa perquè ho reparteixi entre els centres que necessiten fer desplaçaments dins del municipi. Com que les classes de natació incrementaran el nombre de desplaçaments que hauran de fer els alumnes de l’escola de Fenals, el regidor ha explicat que s’haurà d’incrementar aquesta partida.

spot_img

El + Vist