18 C
Blanes

El Cineclub Adler projecta una pel·lícula iraniana de prestigi aquest diumenge

‘Baran’ és el títol de la pel·lícula que diumenge projecta el Cineclub Adler. La segona proposta de l'entitat és un film poètic, de nacionalitat iraniana, que parla de racisme, de precarietat laboral i sobretot de l'amistat en estat pur. El Cineclub recomana la seva visió perquè assegura que és d'aquelles creacions que valen la pena […]

Darreres Notícies

‘Baran’ és el títol de la pel·lícula que diumenge projecta el Cineclub Adler. La segona proposta de l'entitat és un film poètic, de nacionalitat iraniana, que parla de racisme, de precarietat laboral i sobretot de l'amistat en estat pur. El Cineclub recomana la seva visió perquè assegura que és d'aquelles creacions que valen la pena i que no arriben a través dels circuits comercials habituals.

circo de las estrellas

 

‘Baran’ està feta des de l'any 2001. I es projecta ara com a homenatge, podríem dir, a totes les pel·lícules que han quedat pel camí. Segons la junta del Cineclub, l'argument de la pel·lícula no s'ha de desvetllar perquè hi ha sorpreses que s'han de mantenir. Però podem dir que ‘Baran’ s'acosta a una realitat social com són els afganesos que treballen, de forma il·legal, a l'Iran.

 

El film es podrà veure aquest diumenge, a partir de les 6 de la tarda, a la sala Palas Atenea de l'Hotel Guitart Central Park.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist