13.2 C
Lloret de Mar

El LLCB promociona Lloret en un fòrum internacional a Sitges

El Lloret Convention Bureau (LLCB) participa aquests dies en un fòrum internacional amb 700 professionals del sector, a Sitges. Els participants, que representen organitzadors de reunions i d’empreses proveïdores, provenen de mercats europeus tradicionals, com el Regne Unit, Alemanya, França i els països nòrdics, entre altres. A més, també hi ha representants de Rússia i […]

Eli Keegan, en una reunió
Eli Keegan, en una reunió

Darreres Notícies

El Lloret Convention Bureau (LLCB) participa aquests dies en un fòrum internacional amb 700 professionals del sector, a Sitges. Els participants, que representen organitzadors de reunions i d’empreses proveïdores, provenen de mercats europeus tradicionals, com el Regne Unit, Alemanya, França i els països nòrdics, entre altres. A més, també hi ha representants de Rússia i voltants, dels EUA i d’Amèrica del sud.

La directora del LLCB, Elisabeth Keegan, assegura que és una trobada molt interessant i molt ben organitzada. El fòrum va començar ahir i s’allarga fins dissabte. Durant els quatre dies, cada proveïdor fa 50 entrevistes breus amb clients potencials, que han de ser un primer contacte per, si interessa a les dues parts, lligar contractes més endavant.

D’altra banda, el LLCB va acollir, el cap de setmana passat, una desena d’agents francesos que van ser a Lloret per participar en un viatge de familiarització. Segons Keegan, van quedar sorpresos de tota l’oferta que hi ha a a la vila per poder organitzar diferents tipus d’esdeveniments. De fet, la reacció de sorpresa és habitual sobretot entre els organitzadors de congressos francesos, ja que pensen que Lloret només pot acollir turisme vacacional. Els francesos van venir amb el Tren d’Alta Velocitat, passant per Girona, i van marxar amb Vueling, des de l’aeroport del Prat de Barcelona.

La propera cita del LLCB és la visita de quinze agències de països nòrdics, que vindran a Lloret per participar en un workshop i podran conèixer la destinació de primera mà. Serà dijous de la setmana que ve, 30 d’octubre.

spot_img

El + Vist