Divendres, 5 març 2021
8.1 C
Lloret de Mar
Eli Keegan, en una reunió

El LLCB promociona Lloret en un fòrum internacional a Sitges

Eli Keegan, en una reunió

Darreres Notícies

Dulsat: “El passeig és l’artèria principal i volem que la gent pugui escollir”

Dilluns comença el període de votacions sobre com ha de ser la mobilitat al passeig i l'alcalde anima tothom a participar-hi.

Lloret estrena el videoclip ‘No callis’ per commemorar el 8M

L'ha gravat Bustek Films amb motiu del Dia de les dones i s'estrena aquest dissabte al Teatre, on també es farà la lectura del manifest institucional.

Oberta la convocatòria d’ajudes per pagar el lloguer de l’habitatge

La Generalitat atorga aquesta ajuda a les persones que, arran de la pandèmia, han acumulat deute per pagar el lloguer de casa seva.

‘Amor oscuro’ destapa per què uns sonets de Lorca van estar amagats 50 anys

L'espectacle arriba a Lloret demà divendres, a les 20 hores, dins del programa Lloret Espai Off.

‘Lost in August’ actuaran en ‘streaming’ des dels Bucs d’El Puntet

Oferiran un concert de versions, avui dijous, a les 20 hores, a través de les xarxes socials dels Bucs i d'El Puntet.

El Lloret Convention Bureau (LLCB) participa aquests dies en un fòrum internacional amb 700 professionals del sector, a Sitges. Els participants, que representen organitzadors de reunions i d’empreses proveïdores, provenen de mercats europeus tradicionals, com el Regne Unit, Alemanya, França i els països nòrdics, entre altres. A més, també hi ha representants de Rússia i voltants, dels EUA i d’Amèrica del sud.

La directora del LLCB, Elisabeth Keegan, assegura que és una trobada molt interessant i molt ben organitzada. El fòrum va començar ahir i s’allarga fins dissabte. Durant els quatre dies, cada proveïdor fa 50 entrevistes breus amb clients potencials, que han de ser un primer contacte per, si interessa a les dues parts, lligar contractes més endavant.

D’altra banda, el LLCB va acollir, el cap de setmana passat, una desena d’agents francesos que van ser a Lloret per participar en un viatge de familiarització. Segons Keegan, van quedar sorpresos de tota l’oferta que hi ha a a la vila per poder organitzar diferents tipus d’esdeveniments. De fet, la reacció de sorpresa és habitual sobretot entre els organitzadors de congressos francesos, ja que pensen que Lloret només pot acollir turisme vacacional. Els francesos van venir amb el Tren d’Alta Velocitat, passant per Girona, i van marxar amb Vueling, des de l’aeroport del Prat de Barcelona.

La propera cita del LLCB és la visita de quinze agències de països nòrdics, que vindran a Lloret per participar en un workshop i podran conèixer la destinació de primera mà. Serà dijous de la setmana que ve, 30 d’octubre.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.