22.2 C
Blanes

Els regidors populars de Lloret denuncien que la gestora és il·legal

Els regidors que representen el PP a Lloret denuncien que la gestora local, colocada a dit per la direcció de Girona, és il·legal. El motiu, apuntat pel regidor independent Joan Abaurrea, és que la gestora ha excedit els sis mesos de durada i això, segons les normes internes del partit, la converteix en irregular.   […]

Darreres Notícies

Els regidors que representen el PP a Lloret denuncien que la gestora local, colocada a dit per la direcció de Girona, és il·legal. El motiu, apuntat pel regidor independent Joan Abaurrea, és que la gestora ha excedit els sis mesos de durada i això, segons les normes internes del partit, la converteix en irregular.

 

circo de las estrellas

“Lloret té una gestora que és il·legal perquè els estatuts del partit diuen que la durada és només de sis mesos. Ja han passat”. Ha dit Abaurrea. El regidor, independent i crític amb la direcció del PP, ha respost així a la demanda de la presidenta gironina, Concepció Veray, perquè torni l'acta al partit.

 

Joan Abaurrea ha reiterat que no ho pensa fer i que només dimitirà quan ho faci la mateixa Concepció Veray: “Si Concepció Veray té una mica d’ètica moral i política que dimiteixi, després dimitiré jo, cap problema”.

 

Qui també ha volgut respondre és el portaveu del PP a l'ajuntament, Joaquim Teixidor, expulsat del partit mesos enrere per discrepar-ne públicament. Per Teixidor, “Concepció Veray ha sigut la que ha enviat cartes on deia que Joan Abaurrea estava expulsat i és fals. Ell va dimitir. Jo vaig ser expulsat mediàticament. Això demostra que no sap conduir el partit”.

 

Igual que el seu company Joan Abaurrea, Joaquim Teixidor considera que la presidenta gironina no pot parlar d'ètica personal o política, ja que va ser ella la que va cessar la junta local popular, escollida democràticament.

 

Sobre el fet de tornar la seva acta de regidor, Joaquim Teixidor ha sigut molt clar: és nominal i fins que no acabi el mandat continuarà a les seves mans. Recordem que dilluns els dirigents del partit van ser a Lloret per a preparar les eleccions de l'1 de novembre amb la militància local i van criticar l'actitud dels dos regidors, que consideren expulsats del partit.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist