8 C
Lloret de Mar

ERC de Lloret organitza un autocar per anar a la concentració del 13-N

La protesta, que es fa aquest diumenge a Barcelona, pretén mostrar el suport a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, davant la querella presentada per la Fiscalia General de l'Estat.

Suport ciutadà a Carme Forcadell
Suport ciutadà a Carme Forcadell

Darreres Notícies

ERC organitza un autocar per anar tots plegats des de Lloret a la concentració d’aquest diumenge en suport a Carme Forcadell. El motiu és mostrar el rebuig a la querella presentada per la Fiscalia General de l’Estat al Tribunal Constitucional contra la presidenta del Parlament.

servicios profesionales jimenez

La protesta la convoquen l’ANC, Òmnium Cultural i l’AMI, que volen fer mobilitzacions periòdiques per fer visible que estan al costat dels passos que fa la Generalitat en el camí cap a la independència.

La concentració es farà aquest diumenge a Barcelona. Núria Querol, d’ERC Lloret, apunta que la formació facilita el desplaçament fins a la Ciutat comtal. A més, anima a tothom a desplaçar-se a Barcelona aquest diumenge i insisteix en la importància que té que els polítics s’adonin que la ciutadania és al seu costat.

Així doncs, tothom que vulgui anar amb l’autocar d’ERC a Barcelona, pot reservar la seva plaça al telèfon 617 90 74 98. El cost és de deu euros, i la meitat per als nens i jubilats.

La concentració està convocada a les dotze del migdia a les Fonts de Montjuïc, a l’avinguda Maria Cristina. La tornada a Lloret es calcula sobre les cinc de la tarda.

spot_img

El + Vist