15.1 C
Lloret de Mar

Es crea a Lloret l’Assemblea de Joves Arran

Els eixos són la lluita pel feminisme i la independència dels Països Catalans

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

L’Assemblea de Joves ARRAN ja té presència a Lloret de Mar. L’han impulsat tres joves amb la voluntat d’anar creixent en els propers mesos. L’agrupació apolítica té la intenció d’oferir un punt de trobada per al jovent que tingui esperit crític i ofereixi alternatives. Una de les fundadores, Maria De Berzal, ha explicat que els eixos són la lluita pel feminisme i la independència dels Països Catalans.

Qui vulgui contactar-hi, pot fer-ho a través de les xarxes socials de Facebook i Twitter. L’assemblea també té previst treballar per un habitatge i treball dignes, en contra del racisme, a favor de l’ecologisme, l’educació i la sanitat públiques i que s’adhereix a la lluita contra la prolongació de l’autopista fins a Lloret.

Tot plegat, són punts que fan que l’agrupació sigui molt propera a la CUP. Per això, tal com ha explicat el cupaire Jesús Elias, comptaran amb el suport de la formació de cara a la presentació que faran dimarts vinent, 8 de març, Dia de la Dona.

Per commemorar el Dia de la Dona, el 8 de març convoquen una concentració sota el lema Treu les urpes al patriarcat. Serà a les vuit del vespre a la plaça de l’Església, on llegiran un manifest i es donaran a conèixer a la població. Allà també comptaran amb el suport de l’associació de dones l’Aurora.

Ho ha afirmat Conxa Alférez, que també ha explicat que aquest diumenge organitzen un vermut poètico-musical, a les dotze del migdia a Àtics la Carpa.

spot_img

El + Vist