5.6 C
Lloret de Mar
Posant la vacuna

Ja ha començat la campanya de vacunació de la grip, que repartirà 5.200 vacunes a Lloret i Tossa

La vacuna va dirigida als col•lectius de risc, que són els majors de seixanta anys, les dones embarassades, els malalts crònics i el personal sanitari.

Posant la vacuna

Darreres Notícies

Aquest dilluns ha començat la campanya de vacunació de la grip arreu de Catalunya. Una campanya que va dirigida als col•lectius de risc, que són els majors de seixanta anys, les dones embarassades, els malalts crònics i el personal sanitari.

Segons el Departament de Salut, aquest any s’espera que el virus no sigui especialment virulent. Ho ha confirmat la directora de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret i Tossa, Imma Morató, tot i que ha insistit en què igualment els grups de risc és important que es vacunin.

Entre Lloret i Tossa, és previst posar unes 5.200 vacunes. Tot i que tindran preferència els col•lectius de risc, després també es vacunarà les persones que ho sol•licitin. Per fer-ho, només cal demanar hora al CAP amb la infermera. El pic de la grip sol ser entre mitjan desembre fins a mitjan febrer.

Qui vulgui, pot visitar el seu historial per internet

D’altra banda, Imma Morató ha convidat tothom a registrar-se a una nova aplicació anomenada La meva salut, que permet a tothom consultar el seu historial mèdic per internet.

Els interessats, que han de ser majors d’edat, només cal que demanin la seva clau d’accés al CAP. Per accedir-hi, cal entrar a la pàgina web del departament de Salut.

Aprofitant l’entrevista, Morató ha volgut recordar, també, que per activar les urgències nocturnes cal trucar al 061.

spot_img

El + Vist