19.4 C
Lloret de Mar

Ja s’ha aprovat el calendari laboral del 2019, amb un total de 14 dies festius

Són 12 festius en el global de Catalunya i dos festius que pot incorporar cada ajuntament; en el cas de Lloret, són Santa Cristina i Sant Romà.

Darreres Notícies

El Consell de Relacions Laborals ha aprovat el calendari laboral del 2019, amb 12 festius.

A diferència del que ha passat el 2018, el calendari laboral del 2019 ofereix, a priori, poques possibilitats de ponts. Els més factibles són Cap d’Any i la Constitució. També la Mare de Déu d’Agost, tot i que la coincidència amb les vacances d’estiu per a molta gent pot fer que ja no tinguin en compte aquesta opció. El 2019 tampoc no hi haurà macropont al desembre perquè el dia 6 és divendres i el 8, diumenge.

Els 12 festius per a l’any que ve seran l’1 de gener, Divendres Sant, Dilluns de Pasqua Florida (que és el 22 d’abril), l’1 de maig (Dia del Treball), 24 de juny (Sant Joan), 15 d’agost (l’Assumpció), 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya), 12 d’octubre (Festa Nacional d’Espanya), l’1 de novembre (Tots Sants), el 6 de desembre (Dia de la Constitució), 25 i 26 de desembre. No apareixen al calendari el dia de Reis, 6 de gener, que cau en diumenge, com el 8 de desembre. Sant Jordi, que no és festiu, serà un dimarts.

A aquest calendari laboral, els ajuntaments poden proposar afegir-hi dues festes locals, retribuïdes i no recuperables. En el cas de Lloret seran el 24 de juliol, Santa Cristina, i el 18 de novembre, Sant Romà.

spot_img

El + Vist