Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Les Kellys Unión Catalunya, al ple

Les Kellys mostren la seva indignació perquè creuen que no se les ha tingut en compte

La moció la va presentar ELLSSP, que la va acabar retirant per estar en desacord amb l'equip de govern.

Les Kellys Unión Catalunya, al ple

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

L’associació Kellys Unión Catalunya estan indignades perquè el ple d’ahir no va tirar endavant la moció presentada per ELLSSP per crear un distintiu d’excel•lència als establiments d’hostaleria. Després d’un llarg debat que va durar més d’una hora, ELLSSP va decidir retirar la moció per manca d’entesa amb l’equip de govern, que volia aprovar una esmena a la totalitat que no va satisfer el grup de l’oposició.

El portaveu, Paulino Gracia, ha argumentat que veien bé que fos el consell assessor de Lloret Futur qui decidís crear aquest distintiu. Però no van trobar correcte que se substituís el paper de les cambreres de pis per només experts a l’hora d’establir quins hotels opten al reconeixement.

Les cambreres de pisos dels hotels, unides a l’associació Kellys Unión Catalunya, han mostrat el seu malestar amb un comunicat, on critiquen que no s’ha comptat amb elles i perquè els van recriminar que no hi hagi més denúncies d’aquest col•lectiu per les males pràctiques d’alguns empresaris. Vicky López és portaveu de l’entitat.

Les anomenades Kellys van assistir ahir al ple per seguir el debat de la moció.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".