10.2 C
Lloret de Mar

La família de Craig Mallon difon unes imatges de les noies que podrien ser testimonis dels fets

La família segueix la investigació per esbrinar qui va matar el jove turista, que era a Lloret pel comiat de solter del seu germanastre. La mare va morir a l'abril sense saber qui és el culpable.

La tia i la cosina d'en Craig posant flors
La tia i la cosina d'en Craig posant flors

Darreres Notícies

El passat 19 de maig van fer sis anys de l’assassinat del jove escocès Craig Mallon a fora d’una discoteca de Lloret de Mar. Des de llavors, la seva família intenta esbrinar qui va matar, d’un cop al cap, el noi de 26 anys, l’any 2012, quan passava uns dies de vacances a la destinació, per celebrar el comiat de solter del seu germanastre.

El pare d’en Craig, Ian Mallon, ha publicat informació sobre dues noies que haurien ajudat la víctima durant la nit dels fets i que podrien tenir informació vital per resoldre el cas. La seva imatge, força borrosa, s’ha difós per xarxes socials i a través cartells que s’han penjat per Lloret i arreu de la Selva Marítima.

Amb motiu del sisè aniversari de la mort del jove, la seva família, acompanyada per l’investigador privat David Swindle, s’han desplaçat a Lloret. En declaracions a la ràdio, ell mateix es mostra convençut que trobaran els culpables.

També ha vingut la tieta d’en Craig, la Gillian, que explica que la mare del jove va morir el passat mes d’abril sense saber qui va matar el seu fill. Afegeix que la família necessita respostes.

En la seva estada a Lloret, la família d’en Craig ha parlat amb la policia, amb representants municipals, així com veïns i propietaris d’establiments. Els han demanat col·laboració per intentar esbrinar qui va matar el jove. Asseguren que tothom ha estat molt receptiu.

A més, la família i la cosina del noi han dipositat unes flors a l’indret on va trobar mort en Craig Mallon l’any 2012, sis anys enrere.

spot_img

El + Vist