Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar
La tia i la cosina d'en Craig posant flors

La família de Craig Mallon difon unes imatges de les noies que podrien ser testimonis dels fets

La família segueix la investigació per esbrinar qui va matar el jove turista, que era a Lloret pel comiat de solter del seu germanastre. La mare va morir a l'abril sense saber qui és el culpable.

La tia i la cosina d'en Craig posant flors

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

El passat 19 de maig van fer sis anys de l’assassinat del jove escocès Craig Mallon a fora d’una discoteca de Lloret de Mar. Des de llavors, la seva família intenta esbrinar qui va matar, d’un cop al cap, el noi de 26 anys, l’any 2012, quan passava uns dies de vacances a la destinació, per celebrar el comiat de solter del seu germanastre.

El pare d’en Craig, Ian Mallon, ha publicat informació sobre dues noies que haurien ajudat la víctima durant la nit dels fets i que podrien tenir informació vital per resoldre el cas. La seva imatge, força borrosa, s’ha difós per xarxes socials i a través cartells que s’han penjat per Lloret i arreu de la Selva Marítima.

Amb motiu del sisè aniversari de la mort del jove, la seva família, acompanyada per l’investigador privat David Swindle, s’han desplaçat a Lloret. En declaracions a la ràdio, ell mateix es mostra convençut que trobaran els culpables.

També ha vingut la tieta d’en Craig, la Gillian, que explica que la mare del jove va morir el passat mes d’abril sense saber qui va matar el seu fill. Afegeix que la família necessita respostes.

En la seva estada a Lloret, la família d’en Craig ha parlat amb la policia, amb representants municipals, així com veïns i propietaris d’establiments. Els han demanat col·laboració per intentar esbrinar qui va matar el jove. Asseguren que tothom ha estat molt receptiu.

A més, la família i la cosina del noi han dipositat unes flors a l’indret on va trobar mort en Craig Mallon l’any 2012, sis anys enrere.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.