6 C
Lloret de Mar
Una agència russa de viatges de Lloret

La Generalitat tranquil·litza els hotelers sobre els visats de Rússia

Una agència russa de viatges de Lloret

Darreres Notícies

Tranquil·litat entre els hotelers de Lloret de Mar, després de saber les últimes novetats pel que fa a les previsions de turisme rus per aquesta temporada. Segons Enric Dotras, president del gremi, el delegat de la Generalitat als Països de l’Est, Josep Maria Parramon, ha confirmat al sector que “el nombre de visats sol·licitats és el mateix que l’any passat i que la davallada de la moneda pot ser que no passi”.

Les explicacions van ser donades per Parramon, en el conveni signat dilluns a l’Ajuntament de Lloret. Va afegir que “aprofitant la davallada de la moneda, s’està fent promoció del turisme intern a Rússia, però allà no es volen quedar, la llibertat, el clima i l’entorn no tenen res a veure amb aquí”, segons Dotras.

Les explicacions han “tranquil·litzat” el sector hoteler de Lloret, que estava preocupat davant la incertesa d’aquesta temporada en relació als russos que havien de venir de vacances. Cal tenir en compte que aquí la clientela està diversificada.”Tot i que una davallada del turisme rus ens faria mal, no s’acabaria el món, en canvi altres zones estarien més preocupades si això passés”, opina. En el mateix sentit s’expressava fa uns dies l’alcalde de Lloret. Romà Codina recorda que l’any passat “l’alemany va ser més nombrós que el turisme rus i que enguany Alemanya tornarà a ser una font important de turistes, en què els russos seguiran venint”.

Pel que fa a Setmana Santa, hi ha reserves de grups i de tour-operadors. Com en els darrers anys, s’esperen a última hora força reserves en línia i turistes particulars que vindran en cotxe. Un dels factors determinants serà la climatologia.

spot_img

El + Vist