13.5 C
Blanes
La plaça de l'Ajuntament a la Lloret Street Shopping

La Lloret Street Shopping ha comptat amb menys públic del que s’esperava

Els comerciants lamenten que l'esdeveniment ha seguit la tònica de la mala temporada que portem.

La plaça de l'Ajuntament a la Lloret Street Shopping

Darreres Notícies

Els comerciants lamenten que la Lloret Street Shopping ha seguit la sintonia de la temporada i no han pogut fer les vendes que esperaven. L’opinió l’ha recollit el president de l’associació de comerciants, Francesc Alsina, que diu que hi va haver públic, però reconeix que n’esperaven molt més.

Tot i així, Alsina valora de manera positiva el canvi de nom, ja que l’esdeveniment ja no s’anomena Botiga al Carrer, sinó que a partir d’ara s’anomena Lloret Street Shopping per mirar d’aproximar-se al turisme i potenciar la imatge del comerç de la vila de cara a l’exterior.

I en aquesta mateixa línia, els botiguers ja preparen una nova edició de la Lloret Night Shopping, que es durà a terme el 10 de setembre. En aquest cas serà dijous perquè és l’inici del pont de la Diada i s’espera afluència de visitants a la vila. I aquesta edició cal remarcar que es presenta amb una novetat destacada: es tematitzarà del western americà

Recordem que durant la Lloret Night Shopping, els comerciants, que poden tenir obert fins passada la mitjanit, organitzen espectacles molt variats a la via pública.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist