21.8 C
Blanes

La pluja provoca que s’hagi d’anul·lar la primera passada de la Gran Rua de Carnaval

Carnaval passat per aigua. Així podem resumir el que ha estat el Carnaval 2007 que enguany va haver de suspendre la primera passada de la Gran Rua prevista per dissabte a la tarda. L'aigua com dèiem ha estat la protagonista d'aquest cap de setmana però tot i això la major part dels actes previstos van […]

Darreres Notícies

Carnaval passat per aigua. Així podem resumir el que ha estat el Carnaval 2007 que enguany va haver de suspendre la primera passada de la Gran Rua prevista per dissabte a la tarda. L'aigua com dèiem ha estat la protagonista d'aquest cap de setmana però tot i això la major part dels actes previstos van dur-se a terme. 

 

circo de las estrellas

En quan a la participació d'enguany Jorge Pasqual, tècnic de festes de l'ajuntament, ha destacat la gran quantitat de persones que van disfressar-se pel concurs al carrer com també al lloc de treball, aquest últim enguany ha comptat amb la participació de 68 inscrits, 50 més que l'any passat.

 

Pel que fa a la participació dels botiguers del municipi hem de destacar el fet que hagin estat aproximadament 49 els establiments que es van inscriure al concurs.

 

Si destaquem les millors disfresses del 2007 hem de dir que les carrosses i comparses de Lloret han obtingut importants premis com per exemple “Hòstia quina Colla” que va quedar primera en la categoria de Carrosses i també va rebre el reconeixement a la gresca. Destacar a més a més el primer lloc que van aconseguir els 150 components de la comparsa l'”Esplai Cap i Cua” i la carrossa finalista també de Lloret de "Els Atrevits". Pel que fa als premis dels altres concursos organitzats aquest passat cap de setmana hem de destacar que el carrer comercial guardonat enguany ha estat el carrer Cervantes, la llar d'infants “Els Bailets” en la categoria escolar i en la categoria general del concurs de disfresses ha guanyat la Merceria “El Botó”.

 

Recordem que el lliurament dels premis va ser ahir a la nit a l'envelat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist