Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
La plaça Blanca Aurora

L’Ajuntament recepciona la plaça Blanca Aurora, un nou espai obert i d’ús públic al centre de Lloret

La plaça es completarà amb més zones d’ombra, punts d’aigua i mobiliari urbà, com bancs per asseure.

La plaça Blanca Aurora

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Blanca Aurora és el nom que rebrà formalment la plaça que s’acaba de construir al centre de Lloret de Mar. Els motius són l’hotel que hi havia en aquest indret i la denominació del vaixell construït a la vila a mitjans del segle XIX. Així es va acordar, per unanimitat, en el ple d’aquest passat dilluns.

Es tracta d’una plaça que ocupa una mica més de 1.000 metres quadrats i que va ser recepcionada el passat divendres. L’acord es va signar 10 anys enrere, però les obres no van començar fins fa un parell d’anys. El resultat és un nou espai obert i d’ús públic al centre de Lloret. El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, explica que “és una plaça oberta i molt maca, ha quedat en unes condicions excepcionals”.

Una altra perspectiva de la nova plaça

La previsió és completar la plaça amb diferents elements que aportin més zones d’ombra, punts d’aigua i mobiliari urbà, com bancs per asseure. Amb aquest nou espai, a més, es vol revitalitzar el nucli antic. Albert Robert considera important que “és molt important fer que aquesta zona sigui un punt vital del poble i és important tenir espais verds i oberts”.

L’empresa privada que ha construït la plaça també hi ha fet 182 places de pàrquing, que seran de venda o lloguer per una concessió de 25 o 50 anys. Tot i que encara no estan obertes, des del consistori asseguren que aviat estaran enllestides.

La pèrgola al nou espai públic

Tots els portaveus es van mostrar d’acord en posar Blanca Aurora en aquesta plaça i coincideixen que és el nom “natural” amb què tothom ja coneix aquest lloc. L’aprovació, per unanimitat, va tenir lloc al ple ordinari d’aquest passat dilluns.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.