19.2 C
Lloret de Mar
Partida de Go

L’associació Despertares organitza dos cursos per lluitar contra l’exclusió social

Són un curs de robòtica i un d'un joc oriental anomenat Go. Les sessions ja han començat, però si algú hi està interessat encara s'hi pot apuntar.

Partida de Go

Darreres Notícies

L’associació Despertares ofereix dos cursos innovadors a Lloret: un de robòtica i un de Go.

El responsable de l’entitat i dels tallers, Francisco Pastor, ha explicat que el de robòtica és una iniciació a aquest món, tant pel que fa al disseny com a la tecnologia i a la programació. Pastor assegura que fer robòtica aporta molts avantatges, com ara incrementar la creativitat. L’objectiu és que els alumnes acabin creant el seu propi projecte. A més, queda la porta oberta a fer un seguiment de cara al curs vinent.

Pel que fa al curs d’iniciació al Go, s’hi ensenya a jugar a aquest joc oriental que recorda als escacs, perquè també és un joc d’estratègia. Francisco Pastor assegura que és fàcil aprendre’n perquè només hi ha sis regles, però és un joc que requereix concentració i pensar molt per jugar-hi bé.

En els dos casos, es busca la manera de contribuir en l’apoderament de les persones, incrementar-los l’autoestima, entre altres qualitats. I és que precisament l’objectiu de l’associació Despertares és lluitar contra l’exclusió social.

Les classes es fan cada dissabte i cada dilluns, respectivament, al centre cívic del Rieral. Tot i que ja han començat, si algú hi està interessat encara pot apuntar-s’hi contactant amb l’associació Despertares. Les classes s’allargaran fins al juny. El curs de robòtica val 30 euros al trimestre i el de Go, 20.

 

spot_img

El + Vist