19.5 C
Blanes

Les sisenes Jornades Gastronòmiques de l’Arròs acompleixen els objectius.

Les jornades gastronòmiques de l’arròs han arribat al punt i final, amb un balanç positiu en general. Encara no se saben dades concretes de menús venuts, ni el grau de satisfacció dels clients, però la sensació és que, en la seva sisena edició, les jornades han anat a més i que, sobretot, han incorporat clients […]

Darreres Notícies

Les jornades gastronòmiques de l’arròs han arribat al punt i final, amb un balanç positiu en general. Encara no se saben dades concretes de menús venuts, ni el grau de satisfacció dels clients, però la sensació és que, en la seva sisena edició, les jornades han anat a més i que, sobretot, han incorporat clients nous.

Les jornades han durat tot un mes, en què més de 30 establiments  de Lloret han ofert menús d’allò més variats, basats en l’arròs.La iniciativa ja ha quedat enrere i l’organització assegura que està plenament consolidada, diu que ara cal anar una mica més enllà i promocionar la campanya a l’exterior.

circo de las estrellas

De cara a l’any que ve, el sector té força idees per tal de potenciar les jornades, un exemple podria ser portar a Lloret, com a convidat, un cuiner conegut.  

Recordem que les jornades gastronòmiques de l’arròs han arribat al seu punt i final aquest passat cap de setmana. S’ha clausurat, així, la sisena edició. L’organització ja està pensant en l’any que ve i en com millorar la iniciativa.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist