22.2 C
Blanes

Lloret alerta dels perills de la venda il·legal al carrer

L'Ajuntament de Lloret de Mar inicia la campanya "No compris al carrer". Sota aquest lema, l'àrea de comerç del consistori ha engegat, juntament amb Lloret Turisme, una iniciativa per prevenir la venda ambulant dins la població.  Segons fonts municipals, l'objectiu de la campanya és informar els visitants que aquest tipus de venda és il·legal, i […]

Darreres Notícies

L'Ajuntament de Lloret de Mar inicia la campanya "No compris al carrer". Sota aquest lema, l'àrea de comerç del consistori ha engegat, juntament amb Lloret Turisme, una iniciativa per prevenir la venda ambulant dins la població. 

Segons fonts municipals, l'objectiu de la campanya és informar els visitants que aquest tipus de venda és il·legal, i que, com a tal, els productes no tenen cap mena de control de garantia ni de qualitat. Durant tot aquest estiu, es repartiran més d'un miler de cartells sobre la venda ambulant a Lloret.

circo de las estrellas

Els díptics estan escrits en català i anglès, i es repartiran en tot tipus d'establiments comercials, oficines de turisme, hotels, agències de viatge i bars, entre altres locals.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist