19.9 C
Blanes

Lloret col·loca comptadors a les dutxes públiques per a reduir el consum d’aigua

Iniciativa per a reduir el consum d'aigua a les platges de Lloret. Les seves dutxes públiques incorporen, per primera vegada, comptadors que controlaran l'aigua que gasten els usuaris. I ben aviat s'hi afegiran limitadors del cabal de l'aigua en cas d'avaria, per evitar que es llanci de forma indiscriminada.   És una de les mesures […]

Darreres Notícies

Iniciativa per a reduir el consum d'aigua a les platges de Lloret. Les seves dutxes públiques incorporen, per primera vegada, comptadors que controlaran l'aigua que gasten els usuaris. I ben aviat s'hi afegiran limitadors del cabal de l'aigua en cas d'avaria, per evitar que es llanci de forma indiscriminada.

 

circo de las estrellas

És una de les mesures que entren en vigor aquesta temporada en el litoral lloretenc, per tal de garantir una gestió sostenible dels recursos que té el municipi. Una altra vessant a tenir en compte aquest 2007 és que totes les platges estan adaptades, és a dir, són accessibles per a les persones que tenen problemes de mobilitat.

 

L'única excepció és Santa Cristina, per la pendent que té per arribar a la sorra. Tot i que si s'utilitza el cotxe no hi ha cap problema. L'ajuntament destaca el cas de Sa Boadella, en què s'acaba d'adaptar un itinerari per arribar a la platja.

 

També hem de recordar que Lloret disposa de dues cadires amfíbies. Permeten el bany a les persones que no tenen mobilitat. Són uns serveis gratuïts, situats a la platja del centre i a la de Fenals.

 

Una altra iniciativa a tenir en compte és que les casetes de venda de tiquets pels creuers també compten amb rampes fins a la sorra. Si parlem de xifres en general, les platges de Lloret tenen 14 lavabos públics, dels quals la meitat estan adaptats. També disposen de 40 dutxes, i d'aquestes 5 són accessibles.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist