14.3 C
Blanes
Entrega del certificat de SEGITTUR

Lloret de Mar estableix contactes amb el circuit de Barcelona-Catalunya

L'Ajuntament ha aprofitat FITUR per donar-se a conèixer al nou director del circuit per parlar del Lloret Formula Weekend i altres esdeveniments lligats amb el món del motor.

Entrega del certificat de SEGITTUR

Darreres Notícies

Lloret de Mar s’ha donat a conèixer al nou director del circuit de Barcelona-Catalunya per parlar del Lloret Formula Weekend i altres esdeveniments lligats amb el món del motor. És un dels molts contactes interessants que la destinació ha pogut fer en el marc de FITUR durant els tres dies que la fira ha estat oberta només al sector professional.

Uns dies en què, a més, el municipi ha rebut el certificat d’Smart Destination o Destinació Turística Intel•ligent, de la mà de SEGITTUR. Un reconeixement que, segons el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, posa de relleu l’aposta de Lloret per millorar com a ciutat. Com a exemple de les actuacions emmarcades en aquesta fita hi ha la instal•lació d’un carregador de cotxes elèctrics al passeig o la gestió acurada de les deixalles. Orobitg també ha destacat que hi ha companyies interessades en implantar la fibra òptica al municipi.

A FITUR, el regidor ha pogut copsar l’optimisme que hi ha de cara a la propera temporada i ho celebra, però apunta que cal ser prudents.

A la Fira Internacional de Turisme de Madrid s’han donat dades de previsions per al 2016 i s’espera que passin per Catalunya gairebé 19 milions de turistes estrangers.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist