9.9 C
Lloret de Mar

La Lloret Street Shopping celebra la 26 edició, aquest dissabte

Segons els organitzadors, el canvi de nom va associat a un increment de la qualitat de la fira.

Lloret Street Shopping
Lloret Street Shopping

Darreres Notícies

Aquest dissabte arriba la 26a edició de la Lloret Street Shopping. Recordem que és la nova denominació de la tradicional Botiga al Carrer.

servicios profesionales jimenez

El regidor de Comerç, Jordi Orobitg, argumenta que el canvi de nom va associat amb un increment de la qualitat de la fira. En els mateixos termes s’ha expressat el gerent de l’associació de Comerciants, Francesc Alsina, que ha explicat que el preu mínim dels productes serà de tres euros.

Una altra novetat és que en aquesta edició només podran participar-hi els socis de l’associació de comerciants. Tot i així, als establiments no adherits a l’entitat se’ls dóna l’opció de fer-se socis al llarg d’aquesta setmana i podran fer gratuïtament la inscripció a la Street Shopping, que costa 60 euros. Els interessats tenen temps d’apuntar-se fins divendres, a la seu de l’associació (carrer Hospital Vell número 5), de nou del matí a tres de la tarda.

Pel que fa a la ubicació de les parades, com és habitual, s’ocuparan menys carrers que a l’edició d’estiu. La Lloret Street Shopping es complementarà amb un espai gastronòmic a la plaça de l’Església i amb activitats infantils a la plaça del Carme. L’horari de tot plegat serà de deu del matí a vuit del vespre.

spot_img

El + Vist