18 C
Blanes

Lloret tradueix les normatives de seguretat en diferents idiomes

L'Ajuntament de Lloret ha fet traduir les normatives de convivència i ordre públic a diferents idiomes, com l'alemany, l'italià, l'anglès o el francès, entre altres. El consistori les ha entregat a tour-operadors especialitzats en turisme jove, per tal que els seus clients sàpiguen què està permès i què no a la vila, sobretot en temes […]

Darreres Notícies

L'Ajuntament de Lloret ha fet traduir les normatives de convivència i ordre públic a diferents idiomes, com l'alemany, l'italià, l'anglès o el francès, entre altres. El consistori les ha entregat a tour-operadors especialitzats en turisme jove, per tal que els seus clients sàpiguen què està permès i què no a la vila, sobretot en temes de seguretat i sorolls.

 

circo de las estrellas

La trobada entre intermediaris i representants municipals s'ha dut a terme a la Fira de Berlín, inaugurada dimecres. La regidora de turisme, Anna Maria Gallart, explica que tenen el compromís dels tour-operadors de fer arribar aquesta informació als interessats a venir de vacances a Lloret.

 

Aquesta acció reforça la campanya que duu a terme l'ajuntament, en els últims anys, per tal d'explicar què és exactament Lloret. L'objectiu és arribar als clients, per tal que coneguin la realitat de la destinació, on a més d'oferta nocturna lúdica, hi ha activitats gratuïtes a la platja, visites culturals d'interès, etc.

 

Si aquestes trobades amb tour-operadors han centrat la feina de Lloret en el certamen turístic de Berlín, l'ajuntament també s'ha interessat per un sistema nou. És un aparell, una espècie de caixer automàtic, que es col·locarà a les oficines de turisme i que, entre altres funcions, permetrà fer reserves en els hotels.

 

Lloret s'ha interessat per aquest aparell en la fira de Berlin, que acaba el cap de setmana. Fins avui la visiten professionals, i dissabte i diumenge ho fa el públic final. El certamen, un dels més importants d'Europa, es caracteritza per la seva extensió. Acull més de 10.000 expositors i l'any passat va comptar amb 162.000 visitants, una xifra realment elevada.

 

Lloret ha aprofitat la presència a la fira, anomenada ITB, per a presentar les novetats d'aquest 2007. Cal tenir en compte que l'alemany és el tercer mercat estranger més important per la destinació, després del francès i el britànic. Això passa tant en el producte vacacional de sol i platja, com en l'oferta esportiva.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist