Dimecres, 3 març 2021
10 C
Lloret de Mar
Visita dels operadors esportius dissabte

Lloret vol recopilar el màxim de dades possibles per captar turistes

A la reunió d'ahir amb representants de SEGITTUR, es va posar sobre la taula la idea de desenvolupar un programa d’intel·ligència turística que permeti recopilar el màxim de dades sobre els visitants.

Visita dels operadors esportius dissabte

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

 

Desenvolupar un programa d’intel·ligència turística que permeti recopilar el màxim de dades possibles sobre els visitants de la destinació. En aquest punt es va focalitzar la reunió d’ahir dels representants de Lloret amb membres de SEGITTUR, la societat estatal espanyola dedicada a la gestió de la innovació i les tecnologies turístiques.

La trobada es va fer a Madrid amb l’alcalde, Jaume Dulsat, el regidor de Noves Tecnologies, Albert Robert, i la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, amb l’objectiu de fer un seguiment dels passos que està fent la destinació per convertir-se en una ciutat intel·ligent. La responsable de Lloret Turisme assegura que va ser una reunió molt profitosa. Afegeix que actualment ja es recullen moltes dades des de la vila, però considera molt positiu tenir eines per recopilar-ne moltes més.

La conversió de Lloret en una ciutat intel·ligent també ha de millorar l’experiència del turisme a la destinació, per exemple oferint Wifi a la platja o al centre o un transport més sostenible.

D’altra banda, dins l’àmbit turístic, avui Lloret és la seu de la principal jornada del Costa Brava Business Days. Es tracta d’un congrés organitzat pel Patronat de Turisme, que reuneix una seixantena d’organitzadors d’esdeveniments. A partir de demà, la majoria de participants visitaran altres poblacions de les comarques gironines, mentre que una quinzena es quedaran a Lloret fins diumenge.

Però a banda de ser una destinació de turisme de congressos, Lloret també està especialitzada en el turisme esportiu. En aquest àmbit, la destinació ha presentat la seva oferta a 23 operadors especialitzats en turisme esportiu, procedents principalment del Regne Unit i d’Alemanya. L’acció –organitzada per l’Agència Catalana de Turisme- ha consistit en un viatge de familiarització i en una sessió de treball o workshop.

En el cas de Lloret, va rebre dissabte a la tarda els deu operadors especialitzats en esports col·lectius. Durant la seva estada, els operadors turístics van visitar les instal·lacions esportives que s’adequaven als seus productes i, segons la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, van quedar molt sorpresos, sobretot per l’elevada oferta d’instal·lacions esportives i per la proximitat amb els hotels.

L’acció es va complementar amb el workshop, fet dimarts passat a l’Hospitalet de Llobregat. En aquest cas, els representants lloretencs van poder presentar la destinació als operadors que no van visitar Lloret durant el cap de setmana i que treballen amb el producte esportiu de futbol.

Cal remarcar que, recentment, Lloret ha renovat el segell de Turisme Esportiu de l’Agència Catalana de Turisme per a les disciplines de futbol, natació, atletisme, esports col·lectius i ciclisme en carretera.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.