10.1 C
Lloret de Mar

El lloretenc Josep Ortoneda, malalt de diabetis, serà a la Marató de TV3

Llegeix en aquesta notícia tots els actes del cap de setmana dedicats a la Marató.

Fragment del logotip d'enguany
Fragment del logotip d'enguany

Darreres Notícies

El lloretenc Josep Ortoneda, malalt de diabetis, serà aquest diumenge a TV3, en motiu de la Marató. Allà explicarà com afronta aquesta malaltia crònica, com és el seu dia a dia, i la tasca que fa com a voluntari, ajudant altres malalts com ell.

Assenyala que la diabetis li impedeix fer una vida normal. A una persona a qui se li acaba de diagnosticar aquesta malaltia crònica, Josep Ortoneda li diria que es cuidi molt, que faci cas dels metges i que practiqui algun esport “que permet cremar toxines i distreu”. 

Amb certa emoció, Ortoneda ha afegit que, en el seu cas, tot i conviure amb la diabetis, li ha servit de molt cultivar les relacions personals, a casa, a la feina i a Lloret, on viu des de fa més de 30 anys.

Diumenge el veurem al plató gran de TV3, en motiu de la Marató. Per poder recaptar diners per a la causa solidària, aquest cap de setmana es duen a terme fins a una desena d’actes a la vila.

Dissabte, durant tot el dia, a la plaça de l’Església, l’esplai Bimbirimboines fan actes. Comencen a les 10 del matí, a la mateixa hora en què es duu a terme una xocolatada a la farmàcia Imma Espinet. A la tarda de dissabte, cantada d’havaneres amb els Cantaires de la Casa del Mar al Museu del Mar. De 6 a 8 de la tarda.

Passem a diumenge. A les 8 del matí, el Centre Excursionista agafa un autocar fins a Tossa per fer el camí del GR-92 de tornada fins a Lloret. A dos quarts de 12 del migdia, concert al teatre, amb l’escola de música Sis Cordes i la Bandeta del col·legi Santa Maria de Blanes. A la tarda, a dos quarts de 5, trobem un altre concert, el dels jubilats, a la Casa de la Cultura. A partir de les 6, quina amb Lloret Voluntari a l’hotel Rosamar, i una hora més tard, a les 7, comença la ballada de country a l’hotel Guitart Central Park.

spot_img

El + Vist