11.4 C
Lloret de Mar
Escena del tercer acte de l'òpera Marina

L’Obreria de Santa Cristina projecta l’Òpera Marina a la plaça del Pi

Als exteriors de l'ermita es reproduirà, en una pantalla gegant, una de les obres més emblemàtiques de Camprodon i Arrieta.

Escena del tercer acte de l'òpera Marina

Darreres Notícies

Aquest dissabte la plaça del Pi serà l’escenari de la projecció d’una de les representacions més simbòliques i emblemàtiques de Lloret de Mar. Ens referim a l’Òpera Marina. L’Obreria de Santa Cristina ofereix la possibilitat de seguir, a través d’una pantalla gegant, l’evolució dels tres actes de l’obra d’Emili Arrieta.

L’Obrer Major de Santa Cristina, Arseni Frigola, remarca que l’obra es podrà visualitzar en format d’òpera. A més, afegeix que és “una obra molt lligada al poble de Lloret i feia temps que no teníem l’oportunitat de veure-la. L’última vegada va ser a la inauguració del Teatre que es va fer en versió de concert, però en versió en òpera, i en tres actes i actuada, fa temps que a Lloret no s’ha vist. Van creure que aprofitant que teníem els mitjans per projectar-ho i de forma gratuïta”.

L’acte és obert als socis de l’Obreria de Santa Cristina, així com els acompanyants. La projecció tindrà lloc a la plaça del Pi de Santa Cristina, a partir de les 9 de la nit.

spot_img

El + Vist