10.1 C
Lloret de Mar
Entrada del Guitart Central Park

L’ocupació creix més del 45% en els hotels lloretencs de la cadena Guitart

L'augment es dona des del 2013 fins a l'actualitat.

Entrada del Guitart Central Park

Darreres Notícies

El grup Guitart Hotels ha crescut, des del 2013, més del 45% en ocupació. Ho ha fet amb visitants de procedències molt diverses, amb un augment clar del mercat britànic, polonès i alemany. La cadena, una de les més importants a Lloret, on té 6 establiments que sumen prop d’un miler d’habitacions, ha fet públiques les seves dades d’ocupació.

Guitart Hotels, que té reconeguts la majoria dels seus establiments amb 3 estrelles, subratlla a més que cada cop rep més famílies. Enguany aquest segment de visitants ha pujat més del 7%. Una xifra que coincideix amb l’increment de turistes que han tingut els hotels del grup.

Roberto Torregrosa, responsable de la cadena, assenyala que han fet una aposta clara pel turisme familiar, però reconeix que “es fa difícil conviure famílies amb el client jove, aquell que ve a buscar la festa, i això es contradiu amb el turisme familiar. Cada vegada apostem més per aquest tipus de segment i els nostres serveis van molt dirigits a aquest tipus de públic”.

A banda del turisme familiar, també han mostrat interès pel turisme esportiu ja que, segons la companyia, els ajuda a desestacionalitzar i tenir ocupació durant la temporada baixa.

Torregrosa considera les xifres de creixement evidencien que el turisme a Lloret, en general, també creix. En aquest sentit, diu que “aquest respecte pel turisme i el valor que se li dóna m’ha sorprès positivament. També m’ha sorprès el treball que es fa amb la mesa del turisme perquè Lloret pugui canviar el seu estereotip del que és un turisme de més festa i que es vulgui posicionar en turisme cultural, gastronòmic i familiar”.

La cadena Guitart té 6 hotels a Lloret de Mar, la majoria obre tot l’any, excepte dos: el Guitart Rosa i l’Institut GEM, que només funcionen en temporada alta. A banda d’aquests establiments, Guitart en té dos més arreu de Catalunya: un a Barcelona i l’altre a la Molina.

spot_img

El + Vist