21.5 C
Lloret de Mar
Mikel Erentxun en un concert

Mikel Erentxun, Gemma Humet i José Mercé, confirmats al Festival Som de Mar

Avui s'han posat a la venda les entrades a la pàgina web del festival, que es farà del 23 al 30 d'agost.

Mikel Erentxun en un concert

Darreres Notícies

Mikel Erentxun, Gemma Humet i José Mercé són els nous artistes confirmats per al Festival Som de Mar, que s’estrena aquest estiu als Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar.

El director del festival, Carles Gilibets, remarca que complementen el cartell amb dos artistes molt destacats. En el cas de Mikel Erentxun remarca que és un referent que oferirà les seves cançons més noves però també els seus clàssics dels ’90, que formen part de la memòria col•lectiva de diferents generacions. Actuarà al Festival Som de Mar dissabte 29 d’agost.

Pel que fa a Gemma Humet, que presentarà el seu últim disc, complementarà la vetllada de dimarts 25 amb l’humorista Fel Faixedas.

Finalment, el cantautor flamenc José Mercé tancarà el festival el 30 d’agost. Les actuacions seran a les deu de la nit, però Carles Gilibets recorda que el recinte obrirà a les vuit del vespre, per fer un tastet o gaudir de les actuacions locals.

Les entrades per aquests dos concerts i per tots els del festival s’han posat a la venda avui mateix, a través de la pàgina web del festival.

Recordem que el festival es farà del 23 al 30 d’agost i la resta d’artistes convidats són Judit Neddermann, Ramon Mirabet, El Pot Petit, un tribut a ABBA, Sofia Ellar i un artista encara per confirmar per a l’última nit, la de diumenge 30.

Totes les actuacions es faran en un indret privilegiat que obre per primer cop al públic dins dels Jardins de Santa Clotilde: el pati de la casa dels Marquesos de Roviralta.

Recordem que aquesta és la primera edició del festival, però la intenció és que sigui una proposta de futur.

spot_img

El + Vist