4.6 C
Lloret de Mar

Miss Lloret i Mr Shopping es casaran aquest dissabte, dia de la fira Lloret Primavera Market

El casament es farà a les sis de la tarda a la plaça de l’Església. Abans, el grup de teatre del Casal Municipal de la Gent Gran passaran pel passeig Verdaguer per convidar a tothom.

Cristian Fernández i Romà Ribas als estudis
Cristian Fernández i Romà Ribas als estudis

Darreres Notícies

Miss Lloret i Mr Shopping es casaran aquest dissabte a la tarda, coincidint amb la primera edició de la Lloret Primavera Market. El regidor de Comerç, Cristian Fernández, no ha volgut donar gaires detalls de la boda, perquè hi ha sorpreses preparades. Sí que ha avançat, però, que anirà a càrrec del grup de teatre del Casal Municipal de la Gent Gran, que abans faran una desfilada pel passeig Verdaguer amb l’objectiu de convidar tothom a la celebració.

servicios profesionales jimenez

El casament es farà a les sis de la tarda a la plaça de l’Església. Un membre del casal, Romà Ribas, s’ha mostrat molt agraït que l’Ajuntament pensés en ells per a aquest acte.

Miss Lloret i Mr Shopping són la parella Smart de Lloret. Precisament, un dels objectius de l’esdeveniment és promocionar l’aplicació Lloret Smart, a banda del comerç local.

Pel que fa a la Lloret Primavera Market, l’organització recau en els comerciants, que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Generalitat. Es tracta d’una evolució del que ha estat fins ara la Botiga al Carrer o Lloret Street Shopping. Les parades es muntaran al passeig Verdaguer i el regidor està convençut que serà una fira molt atractiva per al públic.

A la Primavera Market es posaran a la venda articles de tot tipus, des de roba fins a joieria o complements de la llar. Una de les particularitats de l’esdeveniment és que tots aquests productes seran d’establiments lloretencs. A més, hi haurà un espai infantil, una zona gastronòmica i es faran tot tipus d’activitats i subhastes de lots dels comerciants. Tot plegat tindrà un rerefons solidari: els beneficis es destinaran a la investigació de la fibrosi quística.

spot_img

El + Vist