22 C
Blanes

Multen un veí amb 25.000 euros per fer-se un xalet il·legal

Una multa de 25.000 euros i l'ordre d'enderroc per un veí de Lloret. S'ha fet un xalet en terrenys no urbanitzables, que pertanyen a un sector del Papalús. L'ajuntament explica que el cas, que es considera greu, es va detectar a finals del 2005.   Es van iniciar, llavors, dos expedients, el sancionador i el […]

Darreres Notícies

Una multa de 25.000 euros i l'ordre d'enderroc per un veí de Lloret. S'ha fet un xalet en terrenys no urbanitzables, que pertanyen a un sector del Papalús. L'ajuntament explica que el cas, que es considera greu, es va detectar a finals del 2005.

 

circo de las estrellas

Es van iniciar, llavors, dos expedients, el sancionador i el de restitució de la legalitat urbanística, és a dir, el que ha d'acabar amb l'enderroc de la vivenda. S'han anat esgotant els tràmits i recursos corresponents i ara s'ha arribat a l'última part del procés, que és pagar la multa i tirar a terra la construcció il·legal.

 

El regidor explica que han comunicat al propietari que està obligat a pagar 25.000 euros de sanció per haver construït un xalet en una finca on no està permès edificiar i a restituir als terrenys la seva condició de no edificables. Però, des de l'ajuntament, no poden determinar el termini que té el veí per a fer efectiu el pagament i l'enderroc.

 

Si el propietari no fa cas als requeriments municipals, la multa de 25.000 euros es cobrarà per via executiva, és a dir, es pot arribar a embargar béns. El mateix passarà amb l'enderroc, que s'acabarà executant tard o d'hora.

 

El regidor d'urbanisme en funcions ha explicat que és un cas “poc freqüent” i “complicat”, però ha destacat que és un “fet greu” i que cal vetllar per fer acomplir la legalitat vigent.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist