19.5 C
Blanes

Neix un col·lectiu inquiet i jove

Un grup de persones inquietes i principalment joves han format un col·lectiu. Els uneix la voluntat de potenciar la participació en la vida activa de Lloret, sobretot a nivell sòcio-cultural. S'autodefineixen com a agrupació no política i no confessional, i es mostren oberts a les aportacions de tothom.   Ara es plantegen dos objectius immediats. […]

Darreres Notícies

Un grup de persones inquietes i principalment joves han format un col·lectiu. Els uneix la voluntat de potenciar la participació en la vida activa de Lloret, sobretot a nivell sòcio-cultural. S'autodefineixen com a agrupació no política i no confessional, i es mostren oberts a les aportacions de tothom.

 

circo de las estrellas

Ara es plantegen dos objectius immediats. Un és constituir-se com a entitat, per tenir un pes específic. I l'altre és donar-se a conèixer en públic per tal de rebre suport i adhesió de gent que sigui jove o bé que se senti jove.

 

Com dèiem, el seu primer acte és una presentació pública. Li han donat un caire de festa, ja que s'adreça a un públic jove. Tindrà lloc demà, a partir de les 7 de la tarda. L'espai no podria ser un altre que Sa Caleta, un indret privilegiat que acollirà concerts, demostracions de dansa, etc.

 

El col·lectiu Sa Caleta ha redactat un manifest, que recull les seves intencions com a agrupació. L'han traduït a diversos idiomes. Com el català, castellà, francès, anglès, àrab i portuguès. Això demostra el seu esperit obert a qualsevol persona que vulgui formar part d'un grup, que s'acaba de gestar i que vol promoure una comissió de joves amb ganes de ser presents a la vida cultural i social de Lloret.

 

Pels interessats, el col·lectiu es reuneix els dilluns al vespre, a dos quarts de 10, a Sa Caleta.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist