14.3 C
Blanes
Montse Belisario a l'assemblea de DMCs

Els oncòlegs aplegats a Lloret repetiran la destinació per al seu congrés

La directora del LLCB, Montse Belisario, assegura que és habitual que els organitzadors de congressos repeteixin a Lloret perquè la destinació compleix els requisits que busquen.

Montse Belisario a l'assemblea de DMCs

Darreres Notícies

Un centenar de professionals mèdics, vinguts d’arreu de l’Estat espanyol i de fora, han passat la setmana a Lloret per fer un curs sobre ginecologia oncològica. La formació, que s’ha dut a terme al Palau de Congressos Olympic, ha permès posar al dia aquests professionals sobre els avançaments realitzats en el diagnòstic i tractaments d’aquest tipus de càncers.

L’organització recau en diferents organismes, com l’Institut Clínic de Ginecologia, Obstetrícia i Neonatologia, l’hospital Clínic i la fundació Medicina Fetal Barcelona. El doctor Aureli Torné, cap de la unitat de Ginecologia Oncològica del Clínic, ha explicat que Lloret de Mar reuneix tots els requisits que buscaven per aplegar-se el centenar de participants.

Els assistents són majoritàriament espanyols, però també hi ha portuguesos i sud-americans.

L’estada, que ha comptat amb el suport del Lloret Convention Bureau, s’ha complementat amb una visita per part dels assistents pel patrimoni indià de Lloret i un taller de daiquiris. Tot i així, els especialistes han tingut molt poc temps lliure i alguns ja han anunciat que tornaran a Lloret amb la família perquè s’han quedat amb ganes de conèixer la destinació. A més, el doctor Aureli Torné ja ha avançat que la intenció és repetir Lloret com a seu quan tornin a organitzar el curs, d’aquí a tres anys.

El congrés ja s’havia organitzat a Lloret entre el 1992 i el 2005 i ara han decidit tornar a fixar la destinació com a seu.

La directora del LLCB, Montse Belisario, ha apuntat que sovint els organitzadors de congressos volen repetir Lloret com a seu perquè els ofereix certs avantatges respecte a les grans capitals com Barcelona. En aquesta mateixa línia, al maig Lloret tornarà a acollir les jornades que ja fa tres anys que organitzen a la vila els professionals de tècnics superiors sanitaris.

D’altra banda, Montse Belisario ha valorat de manera molt positiva la participació del LLCB el cap de setmana passat a la 18ena assemblea anual de DMC’s, les agències de viatges espanyoles especialitzades en reunions i esdeveniments.

El Convention Bureau va participar en un elevator pitch, que consisteix en presentar molt breument la destinació. L’acció es va fer juntament amb unes quantes cadenes hoteleres de la destinació.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist