Dimarts, 27 octubre 2020
16.6 C
Lloret de Mar
Montse Belisario a l'assemblea de DMCs

Els oncòlegs aplegats a Lloret repetiran la destinació per al seu congrés

La directora del LLCB, Montse Belisario, assegura que és habitual que els organitzadors de congressos repeteixin a Lloret perquè la destinació compleix els requisits que busquen.

Montse Belisario a l'assemblea de DMCs

Darreres Notícies

El pressupost municipal del 2021 tindrà entre 6 i 7 milions d’euros menys d’ingressos

Això alerta -amb preocupació- l’equip de govern, que explica que està estudiant com mantenir els serveis i prestacions socials als veïns en plena crisi de la pandèmia.

Unes lletres escultòriques amb el nom de Lloret cridaran l’atenció a la plaça Pere Torrent

També s'hi han de col·locar uns mosaics elaborats per Pilarín Bayés, artista molt vinculada amb Lloret, els quals mostraran Sa Caleta i el 's’amorra amorra'.

Absolt el controlador d’accés d’una discoteca de Lloret que s’enfrontava a 9 anys de presó per violar una turista

L'Audiència de Girona apunta que la víctima va incórrer en una "quantitat important" de contradiccions.

Alguna sanció i sense incidents destacables, arran del toc de queda a Lloret

L’incompliment del toc de queda preveu sancions dels 300 als 6.000 euros. Cal afegir, però, que el confinament nocturn preveu un seguit d’excepcions, com els desplaçaments per anar i tornar de la feina, tenir cura de persones dependents o les urgències mèdiques.

El 8è Rally de Lloret de Mar se celebrarà el 5 i 6 de febrer del 2021

La competició comptarà amb trams mítics per les carreteres de la Costa Brava i de l’interior de Girona.

Un centenar de professionals mèdics, vinguts d’arreu de l’Estat espanyol i de fora, han passat la setmana a Lloret per fer un curs sobre ginecologia oncològica. La formació, que s’ha dut a terme al Palau de Congressos Olympic, ha permès posar al dia aquests professionals sobre els avançaments realitzats en el diagnòstic i tractaments d’aquest tipus de càncers.

L’organització recau en diferents organismes, com l’Institut Clínic de Ginecologia, Obstetrícia i Neonatologia, l’hospital Clínic i la fundació Medicina Fetal Barcelona. El doctor Aureli Torné, cap de la unitat de Ginecologia Oncològica del Clínic, ha explicat que Lloret de Mar reuneix tots els requisits que buscaven per aplegar-se el centenar de participants.

Els assistents són majoritàriament espanyols, però també hi ha portuguesos i sud-americans.

L’estada, que ha comptat amb el suport del Lloret Convention Bureau, s’ha complementat amb una visita per part dels assistents pel patrimoni indià de Lloret i un taller de daiquiris. Tot i així, els especialistes han tingut molt poc temps lliure i alguns ja han anunciat que tornaran a Lloret amb la família perquè s’han quedat amb ganes de conèixer la destinació. A més, el doctor Aureli Torné ja ha avançat que la intenció és repetir Lloret com a seu quan tornin a organitzar el curs, d’aquí a tres anys.

El congrés ja s’havia organitzat a Lloret entre el 1992 i el 2005 i ara han decidit tornar a fixar la destinació com a seu.

La directora del LLCB, Montse Belisario, ha apuntat que sovint els organitzadors de congressos volen repetir Lloret com a seu perquè els ofereix certs avantatges respecte a les grans capitals com Barcelona. En aquesta mateixa línia, al maig Lloret tornarà a acollir les jornades que ja fa tres anys que organitzen a la vila els professionals de tècnics superiors sanitaris.

D’altra banda, Montse Belisario ha valorat de manera molt positiva la participació del LLCB el cap de setmana passat a la 18ena assemblea anual de DMC’s, les agències de viatges espanyoles especialitzades en reunions i esdeveniments.

El Convention Bureau va participar en un elevator pitch, que consisteix en presentar molt breument la destinació. L’acció es va fer juntament amb unes quantes cadenes hoteleres de la destinació.

SEGUEIX-NOS

4,928SeguidorsSeguir
3,285SeguidorsSeguir
12,913FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

L’ADF i l’Ajuntament denuncien l’incivisme dels abocaments il·legals

L'últim detectat ha estat a l'antiga carretera de Vidreres i ja s'ha retirat. L'ADF creu que podria tractar-se d'un taller mecànic il·legal.

Mor a la guerra d’Armènia Armen Knyazyan, propietari dels restaurants Giorgio i Xaloc

Tenia 46 anys, era una persona molt estimada i familiars i amics el recorden com un "heroi".

Demanen 24 anys de presó per a l’acusat de matar un italià a Lloret

Els fets van passar en una discoteca de la vila la nit del 12 d'agost del 2017, a la discoteca St' Trop.