22.2 C
Blanes

Pesca il·legal a Lloret

Des de fa temps hi ha vaixells que recorren les aigües de Lloret i es dediquen a pescar-hi de forma il·legal. Hi tiren la xarxa i arrasen tot el que troben en el fons marí del municipi, cosa que està minvant la vida aquàtica lloretenca.   Això no és nou. Ho va detectar l'ajuntament i […]

Darreres Notícies

Des de fa temps hi ha vaixells que recorren les aigües de Lloret i es dediquen a pescar-hi de forma il·legal. Hi tiren la xarxa i arrasen tot el que troben en el fons marí del municipi, cosa que està minvant la vida aquàtica lloretenca.

circo de las estrellas

 

Això no és nou. Ho va detectar l'ajuntament i ho va denunciar a les autoritats corresponents, que, de moment, no han actuat. La novetat és que ara una auditoria ha constatat que el fons marí s'està deteriorant arran d'aquesta pràctica il·legal. E

 

l consistori es troba lligat de mans davant d'aquesta situació perquè no té competències per actuar, tal i com ha explicat el regidor de medi ambient, Josep Teixidor. Tot i no tenir competències, l'ajuntament entén que ha de trobar alguna via o manera de poder actuar i eliminar aquest tipus de pesca il·legal que afecta el patrimoni marí local.

 

Veïns i pescadors han denunciat aquestes pràctiques il·legals a l'ajuntament en reiterades ocasions i el mateix consistori ha pogut comprovar que, tant estiu com hivern, hi ha vaixells que entren a la badia de Lloret i a la de Fenals i tiren la xarxa ben a prop de la sorra. Han detectat que alguns provenen del port de Blanes, que és el més proper.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist