13.8 C
Lloret de Mar

La primera Lloret Primavera Market recapta 700 euros per a la fibrosi quística

L’associació de comerciants reconeix que el fet de caure pocs dies després de Setmana Santa i al costat de Sant Jordi han perjudicat l’esdeveniment.

Lloret Primavera Market
Lloret Primavera Market

Darreres Notícies

Bones valoracions de la primera edició del Lloret Primavera Market, tot i que no s’han aconseguit les vendes que s’esperaven. El gerent de l’associació de comerciants, Francesc Alsina, reconeix que el fet de caure pocs dies després de Setmana Santa i al costat de Sant Jordi han perjudicat l’esdeveniment. Tot i així, les vendes s’han mantingut respecte a l’any passat i la valoració global és força positiva.

servicios profesionales jimenez

Recordem que el Lloret Primavera Market és la continuació de la Botiga al Carrer i el Lloret Street Shopping, però amb novetats rellevants, com ara el canvi d’ubicació, ja que totes les parades s’han concentrat al passeig Verdaguer, i el canvi de data. Sobre aquest últim aspecte, de cara a l’any vinent es plantejaran organitzar-lo a principis d’abril.

Una altra de les diferències, és que el mercat ha tingut un caire benèfic, ja que s’han recaptat diners per a la investigació de la fibrosi quística. Ha estat a través de les compres fetes amb datàfons de Caixa Bank i amb una subhasta que va permetre recaptar 700 euros. El gerent dels comerciants ha fet un agraïment especial a la col•laboració de Folder, St Trop i Viajes Loreto.

De cara a l’edició d’estiu de la Botiga al Carrer, els comerciants encara han de plantejar com l’enfoquen.

spot_img

El + Vist