13.3 C
Lloret de Mar
Membres del Quartet Gloria

El Quartet Gloria actua, aquesta nit, al “Fenals de Música”

La formació, que ofereix música clàssica i contemporània, està integrada per quatre membres de diferents nacionalitats.

Membres del Quartet Gloria

Darreres Notícies

Nova audició del festival “Fenals de Música”. Aquesta nit, el Quartet Gloria serà l’encarregat d’amenitzar la vetllada. La formació, que ofereix música clàssica i contemporània, està integrada per quatre membres de diferents nacionalitats: Zhana Ivanova, al piano, Vitaly Karpov, a la viola, i Natalia Ursataya i Olga Casado al violí. Aquesta última exposa quin tipus de repertori han preparat.

El director artístic del festival, Josep Soto, detalla l’actuació d’aquesta nit consistirà “en un programa d’obres del pop, del clàssic, del tango, del jazz però versionades en clau clàssica més que jazzística. Amb una formació de 3 violins i un piano”.

Aquesta no és la primera vegada que el Quartet Gloria actua a Lloret. Ja van tenir una primera presa de contacte a través del cicle “Musicava”. Aquesta nit, en un ambient completament diferent, Olga Casado remarca que s’espera una connexió amb el públic molt especial ja que “l’espectador podrà percebre una música molt emotiva que, de ben segur, despertarà tot tipus d’emocions ja que són músiques molt actives, molt dinàmiques, i faran gaudir al públic d’allò més”.

El certamen, que té lloc a la platja de Fenals, es duu a terme durant tot el mes d’agost. El regidor de Cultura, Albert Robert, s’ha mostrat satisfet per aquesta nova oferta ja que, segons ha explicat, el festival contribueix a potenciar el barri de Fenals que, a l’estiu, és molt concorregut per visitants i residents. L’edil afegeix que “teníem moltes ganes de fer alguna cosa que fos notori a Fenals i vam trobar la manera de fer aquest festival de música que es farà els dijous d’agost, a la platja de Fenals. És quelcom nou, fresc, familiar i agraït”.

Tots els concerts, i el d’aquesta nit amb el Quartet Gloria, es duen a terme els dijous, a la platja de Fenals, a les 10 de la nit. Es tracta d’una iniciativa que compta amb la col·laboració de Lloret Turisme i l’Associació de Bars i Restaurants de Lloret, que alguns establiments del veïnat han elaborat menús especials per a l’ocasió.

 

spot_img

El + Vist