Dimarts, 2 març 2021
10.8 C
Lloret de Mar
Entrega del certificat d'Smart Destination

SEGITTUR remarca les ganes de Lloret de convertir-se en una ‘Destinació Intel·ligent’

Així ho ha apuntat el president de SEGITTUR, Antonio López de Ávila, que va entregar el certificat a Lloret en el marc de FITUR.

Entrega del certificat d'Smart Destination

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

SEGITTUR ha entregat a Lloret el certificat de Destinació Turística Intel•ligent o Smart Destination per les ganes del municipi d’innovar i renovar-se. Així ho ha apuntat el president de SEGITTUR, Antonio López de Ávila.

SEGITTUR són les sigles de Societat Espanyola de Gestió i Innovació de les Tecnologies Turístiques i pertany al Ministeri de Turisme de l’Estat. El seu objectiu és fomentar l’aplicació de la innovació i les tecnologies turístiques, tant en el sector públic com privat, per convertir Espanya en un destí innovador que utilitzi la tecnologia per captar informació i gestionar de manera eficient els destins turístics en tots els seus àmbits.

Lloret va rebre el certificat de Destinació Turística Intel•ligent dijous passat, en el marc de FITUR, la Fira Internacional de Turisme de Madrid. A Catalunya, també han rebut aquest reconeixement Castelldefels i la Vall d’Aran. El president de SEGITTUR ha apuntat que això permetrà a aquests destins seguir un pla d’actuació per passar de ser una destinació tradicional a una destinació moderna, basat en quatre eixos: la sostenibilitat, l’accessibilitat, la tecnologia i la innovació.

Espanya és pionera en aquest model i altres països en segueixen l’exemple, com Mèxic o Colòmbia.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica